facebook tracking
AVDELNING

Fastighet

Connect

På Åke Sundvall Fastighet förvaltar vi våra fastigheter. Vi är och vill vara en långsiktig aktör som skapar bestående värden genom förädling och optimering av de fastigheter som finns i vårt bestånd.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Vi som tar hand om husen

65 medarbetare

Arbetsplats & Kultur

Vi bygger av omtanke. Detta gäller i allra högsta grad våra medarbetare. Hos oss erbjuds alla medarbetare en möjlighet till ständig utveckling i takt med att nya projekt och utmaningar korsar vår väg. Det faktum att vi är en relativt liten aktör medför att alla på Åke Sundvall har en nyckelposition.

En kultur kan du inte köpa. Den finns tack vare våra medarbetare och känslan som sitter i väggarna. Tillsammans vill vi bevara och utveckla Åke Sundvalls genuina "vi-känsla".

Varför jobba hos oss?

Vi är ett mindre bygg och fastighetsföretag där varje medarbetare får större ansvar och större möjlighet till påverkan. Ofta är du en del av ett projekt från dess tidiga början till dess att huset/fastigheten är byggd och överlämnad vilket i sin tur skapar förståelse för helheten och ett stort engagemang.

Vi har en fantastisk "vi-känsla" i företaget som vi kallar "Åke Sundvall-andan". Varje år har vi flertalet tillfällen när hela företaget träffas för att dela information och ha trevligt tillsammans.

 • Bästa arbetsredskapen

  Vi erbjuder våra anställda de bästa arbetsredskapen och arbetskläderna på marknaden och tillhandahåller alla hjälpmedel som krävs för att ett säkert och olycksfritt byggande skall uppnås.

 • Utveckling & utbilding

  Utvecklas tillsammans med oss. Kompetensutveckling är en självklarhet för oss. Tillsammans med din chef går du kontinuerligt igenom vilka utbildningar du behöver för att tillgodose dina ambitioner om nästa steg.

 • Semester, friskvård & föräldraledighet

  Balans mellan arbete och privatlivet är något vi värnar om. Du har ett friskvårdsbidrag att använda för att känna dig hälsosam och må bra. Dessutom uppmuntrar vi alla våra medarbetare att vara föräldralediga. Denna tid kommer inte igen senare.

 • Konkurrenskraftig kompensation

  Vi är stolta över att kunna dela med oss av vår framgång.

Karlsbodavägen 9-11
168 67 Stockholm Vägbeskrivning info@akesundvall.se 08-505 580 00

Malmö


Malmö Vägbeskrivning

Uppsala


Uppsala Vägbeskrivning

Jobbar du redan på Åke Sundvall?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@akesundvall.se
 • Hanna Lindskog
 • Johan Lins
 • Martin Sundvall
 • Stefan Martinsson
 • Susanna Lemar
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor